Retour à la page d'accueil
ce que nous faisons comment nous le faisons pour qui nous le faisons projets contacter

 

             
english nederlands Français
"where engineering meets design"
 

(ce que nous faisons)

3CS biedt een volledige oplossing voor CAD (computer aided design) 3D engineering, modelling programmering en ontwikkelingsvereisten.

Door de meest recente versies van CAD tekenprogramma’s te gebruiken zoals Inventor, Unigraphics en Pro/Engineer, kan 3CS de meest optimale werkwijze gebruiken en zo voldoen aan de bedrijfsstandaarden van haar klanten.

3CS Services

cad consultancy
customised solutions
productontwikkeling
design
engineering
software ontwikkeling
implementatie
training

Door de kracht van CAD met technische know-how en ervaring te combineren kan 3CS tegemoet komen aan de vereisten van de klant en toekomstgerichte oplossingen realiseren.

"Eenvoudig idee, ruwe schets of concept"

3CS ondersteunt klanten op een flexibele manier tijdens de fase waarin ideeën tot stand komen, bij het maken van ruwe schetsen en bij het uitwerken van het concept. Dit door middel van gesofisticeerde 3D-modellen en prototypes.

Het ontwikkelingsteam kan zelfs de meest ingewikkelde concepten in 3D formaat in kaart brengen, zowel virtueel als fysisch driedimensionaal. Hierdoor kan de ontwikkeling van het product sneller verlopen en kunnen kosten worden gereduceerd.

3CS bouwt voortdurend aan haar langetermijnrelaties met verschillende klanten en leveranciers om continu de geleverde services te kunnen optimaliseren. Projectkennis, flow procedures en kennis van klantspecifieke wensen bouwen jaar na jaar onze know–how op.

De groei en het succes van 3CS komt voort uit de bekwaamheid van het team. Training en op de voet volgen van nieuwe technologieën zijn van cruciaal belang voor heel het team.

Door nieuwe technologieën en productietechnieken op de voet te volgen slaagt 3CS er in om klanten toekomstgerichte oplossingen te bieden en het volledige vertrouwen van de klant te verdienen.

“3CS, het best bewaarde geheim dat uw concurrentie wil verzwijgen”

 
   
 
   
 
 
T: +32 (0)495 271 319
F: +32 (0)329 654 77
info@3cs.be
www.3cs.be
 
  3CS CAD Consultancy Customising Solutions - "where engineering meets design"      
 
 

 

3CS Initiële Consultatie & Think Tank Meeting met de Klant Unigraphics Cad Systeem – 3CS Projectontwikkeling van een Complete Range van Design van Low Energy Light Fittings 3CS Projectontwikkelingsteam werkt samen met Senior Samsonite Designer – Revolutionaire Light Weight Suitcase Range 3CS levert One Stop CAD Solutions voor Manufacturing & Production