Keer terug naar de 3CS homepagina
wat we doen hoe we het doen voor wie we het doen projecten contacteer ons

 

             
english nederlands Français
"where engineering meets design"
 

(hoe we het doen)

3CS staat haar klanten bij tijdens alle fasen van het ontwikkelingsproces : van bij het ontstaan van het idee tot aan het afgewerkte product.

3CS bestaat uit een flexibel team van professionals die met passie en toewijding aan hun projecten werken. Ze staan garant voor een proactieve aanpak en toekomstbestendige oplossingen.

3CS geeft oplossingen voor wat op het eerste zicht onmogelijke problemen leken. Dit gebeurt door het probleem vanuit verschillende perspectieven te benaderen en “out of the box” ideeën toe te passen.

3CS werkt als een uitbreiding van uw huidig team of ontwerpafdeling, ter plaatse of op locatie. 3CS verleent hulp waar en wanneer u deze het meest nodig hebt.

"3CS bezorgt een maximaal marktvoordeel voor de klant"

Door de jaren heen heeft 3CS uitgebreide netwerkrelaties opgebouwd zodat 3CS steeds op de hoogte is van nieuwe materialen, technieken en productieprocessen. Op die manier kunnen wij klanten het maximale marktvoordeel bieden.

3CS Development Processes

eerste consultatie
brainstormen
ontwerp
evaluatie
engineer
prototype
aanpassingen
documentatie
produceren
installatie

Om in de hedendaagse markt uit te blinken heeft men meer nodig dan een goed kwaliteitsproduct. Visie, kennis, voortdurende proefaanpassingen, een gestructureerde benadering en een goede samenwerking zijn onmisbaar bij het productieproces.

3CS blijft nog steeds een van de best bewaarde geheimen in de CAD consultancy industrie, maar de enige manier om echt te ervaren wat hen onderscheidt van anderen is hun inspirerend team uit te dagen - U zal verheugd zijn deze weg genomen te hebben.

 

“Uw concurrent gebruikt vermoedelijk reeds 3CS”

 
   
 
   
 
 
T: +32 (0)495 271 319
F: +32 (0)329 654 77
info@3cs.be
www.3cs.be
 
  3CS CAD Consultancy Customising Solutions - "where engineering meets design"      
 
 

 

Philips (Massive) Lighting Belgium – 3CS Team Briefing bij de klant Samonsite - Mechanische Engineering voor Med-Range Suitcases  – Tijdens dit proces wordt een gekleurde gel op het oppervlak aangebracht 3CS Museumkast Design, Productie & Installatie – Unigraphics Software wordt gebruikt tijdens het Ontwikkelingsproces 3CS is Synoniem geworden van het Opleveren van Museumkasten van Hoge Kwaliteit tegen Correcte Prijzen – De BMW van de Museumkastenwereld