Retour à la page d'accueil
comment nous le faisons pour qui nous le faisons projets contacter

 

             
english nederlands Français
"where engineering meets design"
 

(pour qui nous le faisons)

"3CS is steeds blijven groeien dankzij de tevredenheid van haar klanten. Door de jaren heen hebben wij stevige relaties opgebouwd met architecten, designers, musea en internationale merken".

3CS werkt al dan niet on site bij de klant afhankelijk van de wensen van deze klant.

Nu en dan is er een verschil in tijdzone tussen de klant en 3CS. Deze opportuniteit wordt door 3CS gebruikt om altijd een stap vooruit te blijven.

Zonder het te weten heeft u vermoedelijk al een product gebruikt dat door 3CS ontwikkeld is.

Hier volgt een selectie van bedrijven die beroep doen op de services van 3CS en enkele zinnen die hun ervaring met 3CS weergeven.

 
   

"Ik werd geïntroduceerd bij 3CS toen ik op zoek was naar fabrikanten van museumvitrines voor een groot museumproject in Engeland.

Het vriendelijke en vakkundige team van 3CS bouwde positieve relaties op met onze ontwerpers. Dankzij hen werden de milestones van het project gerespecteerd en werd het een aangename ervaring".

Simon Morris - Simon Morris Associates - UK

 

"We begonnen de samenwerking met 3CS begin 2005. Vanaf toen zijn zij een waardevolle hulp geweest in vele belangrijke projecten. De goede training en competentie van de mensen, hun open ingesteldheid en de teamspirit werden erg gewaardeerd. Voor ons is 3CS een belangrijke partner geworden in onze productontwikkeling".

Rik Hillaert - Director Product Development, Samsonite Europe NV

 

"De passie voor het werk van Jan en zijn team wekte enthousiasme en nieuwe visies op in ons project. Van bij het begin gingen de medewerkers van 3CS mee in de visie van de organisatie en maakten een fris, multifunctioneel ontwerp dat tegemoet komt aan de noden van de eindgebruikers".

Ray Parker - Parker Bromley - UK

 
   
 
   
 
 
T: +32 (0)495 271 319
F: +32 (0)329 654 77
info@3cs.be
www.3cs.be
 
  3CS CAD Consultancy Customising Solutions - "where engineering meets design"      
 
 

 

3CS de travail sur site ou à distance sont au service de clients exigences mondiales - Offrir des solutions futures Ready Samsonite - Cliquez pour voir plus 3CS sociétés prévoit Consultancy Services de CAD à Tupperware - Cliquez pour voir plus 3CS sociétés prévoit Consultancy Services de CAD à Massive Lighting - Cliquez pour voir plus 3CS sociétés prévoit Consultancy Services de CAD à Phillips - Cliquez pour voir plus 3CS sociétés prévoit Consultancy Services de CAD à Cliquez pour voir plus 3CS sociétés prévoit Consultancy Services de CAD à Fournit 3CS SMA design au Musée de démonstration de développement, ingénierie, production et installation