Over 3CS

Where engineering meets design

“De mooiste motivatie is de klanten tevreden te stellen. De grootste erkenning is dat de klanten steeds opnieuw met ons willen samenwerken.”

Opgericht in 2003 evolueerde 3CS van een jonge explorerende start-up naar een bedrijf met talloze uitstekende referenties binnen het domein van de museumwereld en de vitrinebouw.

Onze visie

Als jong bedrijf willen wij onze positie op de markt consolideren en uitbreiden. De enige manier om deze doelstellingen te verwezenlijken is om project na project de klant tevreden te zien. Wij hechten dan ook veel belang aan het uitbouwen van een stevige fundering met klanten.

Elke opdracht wordt bekeken als een investering voor de toekomst. Vertrouwen en loyaliteit zijn onze voornaamste bouwstenen.

Onze troeven

Eén van onze belangrijkste troeven is de wisselwerking tussen de medewerkers van engineering en de medewerkers van het atelier. Het atelier biedt de ruimte en de technische mogelijkheden om houtbewerking, aluminiumbewerking en glasmontage te doen. Het atelier biedt ook de mogelijkheid om prototypes te maken.

Door het ontwerp te visualiseren kunnen er tijdens de creatie aanpassingen gebeuren, kan er gezorgd worden voor een betere afwerking, beter gelet worden op de details en worden onvoorziene factoren uitgesloten. De creatie van een object wordt zo een continu proces van verbeteringen en aanpassingen, zodat precies kan opgeleverd worden wat de klant verwacht.

Onze expertise

Hoewel we een jong bedrijf zijn, hebben we in de museumwereld veel expertise opgebouwd door het maken van maatwerk scharnieren, geklimatiseerde en beveiligde vitrines en automatisaties. Dankzij onze flexibele aanpak en onze ruime expertise kunnen we ingezet worden in elk stadium van het ontwikkelings- en productieproces of om het hele traject begeleiden.

Verschillende museumprojecten werden dan ook vanaf de tekenplank tot aan de montage volledig door ons beheerd en uitgevoerd.

Naast de expertise wat betreft de technische aspecten van een project, hechten we ook veel belang aan de aanpak van het project, met name het projectbeheer, de budgetkennis, de budgetcontrole en de dossierkennis. Wij zorgen er voor dat het dossier geanalyseerd is en startklaar zodat de projecttijd optimaal benut kan worden.

Verder kent 3CS het belang van een goede communicatie en samenwerking met multimediabedrijven. Dankzij onze flexibiliteit kunnen we de ontwerpen indien nodig aanpassen aan de noden van de multimedia.

Deze troeven zijn de basis van de uitstekende service en kwaliteit van ons bedrijf en de daaruit voortvloeiende goede reputatie.

Vrije sollicitatie